You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Апаратура

В Julia Aesthetic Clinic работим с НАЙ-НОВАТА технология за трайно обезкосмяване, създавана до момента обединяваща 3 доказано успешни лазера – диоден, александритен и Nd:YAG лазер!

Всичко в едно - мулти функционална платформа за лазерна епилация – 755nm., 810nm. и 1064nm.

По този начин прилагаме едновременно трите най- ефективни дължини на вълната в един иновативен накрайник.

лазерна епилация на крака

Как работи лазера?

Дължината на вълната Alex755nm предлага по-голямо поглъщане на енергията от енергията от меланиновия хромофор, което го прави идеален за тип 1, 2 и фина кожа.

По-дългата дължина на вълната 81Onm работи по-дълбоко във фоликула на косъма, с по-малко абсорбция на меланин, което е по-голяма безопасност за епилация на тъмна кожа.

1O64nm работи като червен цвят с висока абсорбция на вода, той е специализиран за епилация на тъмна кожа, включително кожа с тен.

Безопасно третиране на нежеланото окосмяване на всички типове кожа (I — VI), включително кожа с тен.

лазерна епилация на лице

Защо да изберете

лазерната епилация в Julia Aesthetic Clinic?

✔ Комбинация от три лазерни технологии работещи едновременно

✔ Напълно безопасна – без риск от изгаряне

✔ Приложима 365 дни в година, дори и през летните месеци

✔ Процедурите са безболезнени и с дълготраен резултат

✔ Ефективена при всеки цвят на кожата, включително и кожа с тен

✔ Ефективена при всеки цвят на косъма

✔ Безопасена за всяка част на тялото дори и за най-чувствителните зони

лазерна епилация на мишници

Комбинация от 3 дължини на вълната

ALEX 755 nm

Александритната дължина на вълната се характеризира с по-мощното поглъщане на енергията от меланина. Той е много подходящ при светли и тънки косми. Тази дължина на вълната прониква по-повърхностно и е изключително подходяща и ефективна за области с по-повърхностно окосмяване като горна устна и вежди.

810 nm

Златен стандарт в лазерната епилация. Дължината от 810 nm е класическата дължина на вълната за диодна лазерна епилация. При тази дължина на вълната от 810nm, абсорбцията на меланина е умерено. Това я прави безопасна при работа с клиенти от тъмен фототип. Прониква дълбоко и лазерът с тази дължина разрушава булбарната везикула и булбуса на космения фоликул. Лазерната епилация с дължина на вълната от 810 nm прониква в по-голяма дълбочина. Ето защо ния я прилагаме за епилация на крака, ръце, брадичка. В тези зони косъма е по - дълбоко разположен.

YAG 1064 nm

Дължината на вълната от 1064 nm e специално разработена за тъмни кожи. Лазерната епилация с 1064 nm дължина на вълната има по-ниска абсорбция на меланина. За това е подходяща за тъмни типове кожи и кожа с тен. Освен това лазерната епилация с 1064nm дължина на вълната прониква в най-голяма дълбочина на космения фоликул и разрушава булбуса и папилата. Голямата дълбочина на проникване има още едно предимство – третира подкожни косми, които са най-често в областите мишници и интимната област. Дължината на вълната от 1064nm абсорбира по–голямо количество вода, генерирайки по–висока температура на цялостната процедура, което води до най – ефективната лазерна епилация.


Без болка


Безопасност при работа


Клинично доказани резултати